4 Şubat 2011 Cuma

üzerinizafiyet teorisi

kaçtığı noktalara geri dönen doğrular vardır.Bir veya kuyruğu birbirine değmeyen kırk tilki yatmıyorsa bilinçaltlarında, bir post merakları da yoksa doğruları yörüngelerinden caydıran nedir?

Yaran 1: evde kalmaya yüz tutmuş üçgenleri yamuklarla evlendirip dairesel açılımlarından eşkenar piçgenler peydah ediyoruz. Peydahın hemen ardından ortaya bir kaç nokta koyuyoruz ki üçgenler doğrularını çizebilsinler.eşkenarlar eşliklerini kaybedip,uzvu bir fazla olanlar yamuklar tarafından baş tacı edilince ortaya çıkan sekizgenimsi şekle de ataerklik diyorum ben kendimce. aldığımız - verdiğimiz üçgenlerin ilk başta '' ev direği '' adını verdiği doğrular zamanla yamulmakta, aldığı darbelerle başladıkları noktaya geri dönmektedirler.hiçkenar piçgenlerimizin huzuru bozulmasın diye kendini daire içinde hapseden üç genli zavallılarımız bir sekizgenin derdine tasasına meze olurlar.

Yaran 2: '' Sev '' dedi, ''diyecek..'' diye beklediğimiz ademoğullarından ortalama bir mal alınır.El bebek gül bebek tabir edilen sevme biçiminin geniş zaman kipinde yoğrulur.Bir kaç ay sonra koca kıvamına gelen, hiçbir çözülecek yanı kalmayan bu az bilinmeyenli çok bilmiş denklemimiz gözlerini öte dünyaya açar ve sarışındı,esmerdi,bacaktı,memeydi derken uzay boşluğunda kopmuş gitmiş olarak bulunur.Denilecek söz yoktur, zira uzayda bağırıp da sesini duyurabilen olmamıştır.O, galaksiden galaksiye dolanırken siz meteor çarpmışa dönmüş,bir köşede sızlanıyor olursunuz. Işık hızında seyreden bünyenize zaman geçmek bilmez geliyordur.Zamanla birlikte kırılmalarına da alışırsınız bir süre sonra.Tam çevre gezegenlerde hayat arayışına başladığınız an O, daireler çizerek size doğru koşar özür minnet.o havada akrobatik hareketler yaparken film şeridiyle muhattapsınızdır siz.İyi, kötü, çirkinden kareler izlersiniz.aklınıza gelmez bile dairenin nedeni. Doğruca size yaklaşıyordur ya, kafidir.Dairenin sebeb- i ziyareti,diğer memelerden yediği tekmeler,tokatlardır.Sersemledikçe bükülüp,başladığı noktaya geri dönmüştür, geçmiş olsundur.

üzerinize afiyet azıcık delirdim de ben

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder