4 Şubat 2011 Cuma

bir jedi masalı

Jedi: Küçükken '' amcalara pipini göster yavrucuuum'' yerine 
''aa ne akıllı çocuk'' la güdülenmiş,bu gazla da büyüyünce ne olacaksın sorusuna ağzı büzüle dola '' bülüm adamı ya da pülot'' yanıtını vermiş ademoğlu.
bunlar yunan heykeli kıvamında bir yakışıklılığa sahip olurlar.
olamayanlarsa yüzüne ahtapot yapışmış izlenimi veren yosun - mercan tipli adamlara dönüşürler ki ilgi çekebilsinler.
(bkz.ergenlik)
Eline doğuştan ışıklı bir sopa ve bundan dolayı toplum tarafından üzerine aferin damgalı bir cübbe atılan Jedi'yımız '' Feel the force evladım,hadi koçum göreyim seni.'' gazını da Yoda'sından direktif şeklinde aldıktan sonra o droid senin bu droid benim sistem sistem dolaşır.
Peki bir jedi yı sith e dönüştüren nedir?
bunun için evvela değişik atmosferin de etkisiyle östrojen hormonu başına vurmuş bir havvakızı gerekmektedir.abuk bir moda anlayışı(ugg olur,bavul olur,röfle olur ne bileyim..),çok güzel(hep masallardan öğreniyorsunuz böyle şeyleri) ve statüsü yüksek(pirenses, kraliçe en olmadı senato üyesi) olması tercih sebebidir.
ve kaçınılmaz son:eros' un oku kıçında biten Jediyımızın kızla birlikte olması olanaksızdır.
gösteripelletmeyengillerden olan kızımız '' ama olmaz ki anakinim.biz ayrı sistemlerin ökaryotlarıyız.'' dese de Jediyımız bunu -sanıyorum ki yüksek diskotek desibelinden kaynaklı - duymaz,anlamaz.ne yapar eder kızla izdivaca vakıf olur.
ne yazık ki kızın pirenses,erkeğinse şovalye olması mutlu son için kafi değildir.günlerini force - u feel' la geçiren Jedi,zaman içinde kışkançlık,yanık fasülye ve güven - özgüven eksikliği ile davranış bozuklukları göstermeye başlar.toplumun üzerine uygun gördüğü cübbenin sırtını peklemesi, prokaryot bir yapıya sahip Yoda'nın gazı ve ışıklı sopanın gözlerinde bıraktığı tahribat nedeniyle de sonunda çığrından çıkar ve klasik paranoyak bir aile babası kıvamına gelir.her çekirdek ailenin yaşadığı sorunlar yaşanmaya başlamıştır ve feel the force artık use the force a dönüşmüştür.
sonuç olarak o artık bir sith' dir.sithtirsin gitsindir.isteğe bağlı olarak aşırı alkol ve sigara alımından kaynaklı bir ''phhkkk'' lamayla kolaylıkla Dart Vader a dönüştürülebilinir.afiyet olsundur.
evet.bir star wars çarpması yaşıyorum.6 filmlik seriyi bir gecede ve kronolojik sırada izlemem için beni galeyana getiren arkadaşıma burdan beni ne hale getirdiğini göstermek istedim.
''hanım koş, çocuk mal oldu.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder